Szülinapi meghívó weboldal eleje

Születésnapi meghívó weboldal: vajon megéri?

Ha szülinapi bulit szeretnél tartani gyermekednek, akkor sokféle módja van annak, hogyan hívhatod meg rá a kis vendégeket. Ez lehet az egészen egyszerű szóbeli meghívástól, a bonyolult részletezésen keresztül bármi. De valahogy mindig megkapod a sok visszakérdezést. Mikor is lesz? Hol is lesz? Vagy éppen a visszajelzéseket nem kapod meg időben. Erre ad egy megoldást a születésnapi meghívó weboldal! De nézzük is meg, hogy milyen problémát oldhatsz meg vele és érdemes-e egyáltalán igénybe venned?

Hogyan hívhatsz meg? Mik a lehetőségeid?

Kezdjük a legelején. Azt már eldöntötted, hogy szeretnél egy bulit szervezni a kis ünnepeltnek. Már sikerült azt is kitalálnod, hogy mikor és hova szeretnéd szervezni, esetleg az is megvan, hogy mi lesz az buli menüje, programja. Jön a következő nagy feladat: kiket hívsz meg és hogyan teszed ezt meg?

Az első kérdésre talán könnyebb a válasz, mivel azt a gyermektől is meg tudod kérdezni. Általában biztosak benne, hogy melyik kis barátjukkal szeretnének ünnepelni. Marad a meghívó kérdése, aminél az alábbi lehetőségeid vannak:

Szóban

Itt mindenkivel egyesével kell lebeszélni a részleteket, hogy mikor és pontosan hol lesz a buli helye. Ennek az a veszélye van, hogy elfelejtik és akár többször is újra rákérdeznek, vagy nem emlékeznek pontosan a dátumra, időpontra helyszínre és kavarodás lesz az egészből.

Ha még szóba kerül, hogy milyen ajándékot vegyenek, akkor meg nagyobb szervezést igényelhet összeszervezni, hogy kinek mire van lehetősége, pénztárcája, kedve venni. Ha ez nem lenne elég, még ezt össze is kell egyeztetni a többiekkel, hogy ne legyen valamiből kettő egyforma. Lehet, hogy több időt vesz el, mint maga a buli megszervezése!

Írásban

Itt már könnyebb dolgod van, mert egyszerűen emailben, viberen, messengeren az érintettekkel le tudod beszélni a szükséges információkat, így nem kell visszakérdezniük, hanem már tudják a buli helyét és pontos idejét is.

Viszont itt is felmerül az ajándék problémája, esetleg a cím pontosításának a kérdése is felmerülhet. Így itt is egyesével mindenkivel le kell egyeztetni, hogy a kis szülinaposnak mik a kívánságai az ajándékok terén.

Meghívó képeslappal

Ez már impozánsabb és elegánsabb módja az információk átadásának, mint az előző két módszer. Sőt a mai világban már lehetőség van a meghívót email-ben is elküldeni az érintetteknek, így nem marad ki senki a meghívásból és nyomon is tudod követni, hogy kiket hívtál már meg.

Sajnos azonban ennek is megvannak a maga hátrányai. Többek között itt is csak az alapinformációkat tudod átadni, a részleteket azonban már nem.

Most már van egy további lehetőséged is, ez pedig a szülinapi meghívó weboldal! De mit is jelent ez pontosan?

Mi az a születésnapi meghívó weboldal?

A születésnapi meghívó weboldal egy olyan honlap, melynek célja, hogy összegyűjtsd a fontos információkat a bulival kapcsolatban és szép formában tudd az tovább küldeni a meghívottak felé. Így mindenki gyorsan értesülhet a pontos információkról, valamint még további extra lehetőségeket is kínál a weboldal.

Most egy teljesen új lehetőség nyílik számodra, hogy megold az előző bekezdésekben említett néhány problémát. De nézzük meg azt, hogy milyen gondokat is old meg pontosan ez a weblap:

Helyszínek és időpontok

Egy térkép a buli helyszínére.

Ez már az előbb felsorolt lehetőségek között szerepelt. Amivel viszont a weboldal többet nyújt, az az, hogy a helyszín pontosítására is lehetőséged van egy térkép segítségével.

Így minden meghívott és kísérője láthatja, hogy pontosan hova kell érkeznie. Még akkor is meg fogja találni a buli színterét, ha az odavezető út elmagyarázása bonyolult lenne.

Elérhetőség

Bármelyik lehetőséget is választod, nem biztos, hogy megadod a telefonszámodat, vagy esetleg elfelejtik elkérni. Így ha bármilyen kérdés felmerül, esetleg előfordul az a sajnálatos esemény, hogy a kis meghívott az utolsó pillanatban lebetegszik, és bármennyire szeretett volna jelen lenni a bulin, még sem tud elmenni, akkor a szülőnek van lehetősége telefonon még lemondani az eseményt.

Ajándék lista

Az egyik legjobb és leghasznosabb funkciója a szülinapi meghívó weboldalnak. Itt lehetőséged van arra, hogy elküld azokat a linket, amiken levő ajándékokat a kis szülinapos kiválasztott magának. Ezek feltöltésre kerülnek a szülinapi meghívó weboldalára a következő formában:

Az ajándékhoz egy kép kerül feltöltésre, majd az ajándék elnevezése lesz kiírva, mint cím. Ha ennél részletesebb leírásra is szükség van, akkor azt is meg lehet tenni. A megtekint gombra kattintva viszont az oldal látogatói számára lehetőség van az ajándék pontos márkájának és típusának megismerésére is.

Ami miatt viszont még érdekesebb ez a funkció, az az ‘Ezt adom!’ gomb. Ezzel ugyanis le lehet foglalni az ajándékot, amit a meghívott vinni kíván. Így minden vendég tud választani a szülinaposnak ajándékot anélkül, hogy kettő esetleg több lenne ugyanabból a meglepetésből. Éppen ezért az ünnepelt örülni fog az ajándéknak, a meghívott pedig azt adja, amit választott.

Plusz lehetőségek ezen funkción belül:

Ha esetleg drágább ajándékot választottatok, akkor azt több részletre is van lehetőség bontani, így többen is beszállhatnak egy értékesebb, de mégis szükséges dologba.

Valamint ha nem szeretnél pontos márkát és fajtát megadni az ajándékhoz, hanem csak annyit, hogy puzzle vagy társasjáték, esetleg valamilyen építőjáték legyen, akkor ez is megadható, így viszont nem tudja csak egy vendég lefoglalni, hanem csak feliratkozik a listára. Így tudni fogod előre, hogy kitől mit kap a szülinapos!

Visszajelzés űrlap

Ez esetben lehetőség nyílik arra is, hogy a meghívottak gyorsan, így mielőbb visszajelezhessenek egy űrlap segítségével érkezésükről. Ez közvetlenül az email címedre van irányítva, így azonnal megkapod a szükséges információkat és az alapján már fogsz tudni egy pontos létszámot.

Itt is van egy plusz lehetőség, mégpedig az, hogy a visszajelzés mellett a vendégek egy kérdésre válaszoljanak. Ilyen lehet az, hogy a kis meghívottnak van-e valamilyen ételallergiája. Ez az információ nemcsak a tortánál, de a szülinap menünél is kiemelten fontos tudnivaló.

Szülinapi menetrend

Van még egy további szuper lehetőség. Ez pedig egy szülinapi menetrend megadása. Itt lehetőség van meghatározni, hogy pontosan mettől meddig tart a buli, de azt is megadhatod, hogy mikor van étkezés, tortázás vagy mikor milyen játék van. Így már a vendégek is felkészülten érkezhetnek, esetleg vihetnek is magukkal játék kellékeket, hogy még nagyobb és élvezetesebb lehessen a buli!

Megéri a születésnapi meghívó weboldal?

Mindenképpen megéri, ha nem szeretnél a meghívásra túl sok időt fordítani, és inkább a bulit szerveznéd. Mik az előnyei a weboldalnak?

  • A meghívottak nem felejtik el az információkat és könnyen odatalálnak a helyszínre is.
  • Ha valami változik, elég csak a honlapra hivatkozni, mivel szerkeszthető!
  • Nem szükséges mindenkivel külön egyeztetni, hogy mit szeretne kapni a kis ünnepelt, így nem fordul az sem elő, hogy valamiből esetleg többet kapna, vagy olyat kap, amit nem szeret.
  • Nyomon tudod követni, hogy email-ben kinek küldted el a szülinapi meghívást!

Hol tudod megrendelni?

A születésnapi meghívó weboldalt a https://szulinap.mahonlap.hu oldalon tudod megrendelni, amit

érhetsz el.

Jelenleg két darab sablonból tudsz választani, melyek tartalmazzák a szükséges információkat, azokat a fenti weboldalon meg tudod tekinteni a ‘Sablonok’ menüpont alatt.

Vannak plusz költségei a weboldalnak?

Nincsenek! A weboldalon kiírt árak véglegesek, egyéb fizetési kötelezettséged nem keletkezik. A tárhely és a weboldal címe biztosítva van.

A honlap címe a https://szulinap.mahonlap.hu weboldalon lesz, méghozzá abban a formában, hogy az ünnepelt neve kerül kiírásra ékezetek nélkül a következőképpen: szulinap.mahonlap.hu/unnepeltneve.

Mivel a tárhely is biztosított a weboldalon, így annak külön szintén nincs költsége. Plusz az üzemelés ideje alatt az oldal karbantartása is díjmentes!

Van esetleg más lehetőség is?

Persze! Ha esetleg szükséged van egy másfajta weblapra, állok rendelkezésedre. Kérlek ajánlataimat tekintsd meg itt: https://legyelweben.hu.

Ha valamilyen más munkát szeretnél kérni, más elrendezéssel, vagy más összeállításban. De ez mindenképpen megbeszélés tárgyát képezi, így van lehetőség egy teljesen más weboldal létrehozására is és utólag csak az előre megbeszélt összeg kerül számlázásra!